دریافت اپلیکیشن

ارز دیجیتال فانتوم و معرفی کاربرد آن

ﺯﻣﺎﻥ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ: 1 دقیقه
ارز دیجیتال فانتوم

ارز دیجیتال فانتوم FANTOM در بازار کریپتوکارنسی جزو 50 کوین برتر قرار دارد. معرفی پروژه فانتوم در جهت ارائه خدمات مالی غیر متمرکز به توسعه‌دهندگان و برطرف نمودن مشکلات قراردادهای هوشمند ارائه شده است. پروژه فانتوم طبق تحقیقات به عمل آمده از توسعه‌دهندگان، با افزایش سرعت نقل و انتقالات، زمان انجام تراکنش‌ها را به کمتر از 2 ثانیه کاهش داده است. فانتوم به عنوان یک پلتفرم غیرمتمرکز و قرارداد هوشمند همانند اتریوم، برای پشتیبانی از برنامه‌های غیرمتمرکز و دارایی‌های دیجیتالی استفاده می‌شود.

ارز فانتوم با مکانیزم اجماع اثبات سهام پرقدرت، جایگزینی کارآمدتر و بهتر برای اتریوم درنظر گرفته شده است. از این رو می‌توان به آینده ارز فانتوم امیدوار بود. با توجه به رقابت شدید فانتوم با اتریوم و دیگر انواع ارز دیجیتال، این ارز توسعه‌دهندگان فراوانی را به پلتفرم متن باز خود جذب کرده است.

ما در این مطلب از وب سایت صرافی آنلاین ارز دیجیتال ویرا اکسچنج به معرفی پروژه فانتوم، اخبار جدید ارز فانتوم، آینده ارز فانتوم به همراه قیمت آن می‌پردازیم.

ارز فانتوم چیست؟

ارز فانتوم (FANTOM) یک پلتفرم متن باز و غیرمتمرکز با امنیت بالا برای قراردادهای هوشمند است. فانتوم با قابلیت مقیاس‌پذیری بالا، برای از بین بردن محدودیت‌های شبکه بلاکچین در نسل قبل ایجاد شده است. به عبارت دیگر توکن FTM به دنبال برطرف نمودن مشکلات پلتفرم‌های قراردادهای هوشمند و افزایش سرعت تراکنش‌هاست. درواقع ارز فانتوم fantom به منطور ایمن‌سازی شبکه و ارائه خدمات از الگوریتم اثبات سهام استفاده می‌کند.

پروژه فانتوم با لایه اجماع مستقل خود به نام  Lchesis به طور همزمان امنیت چندین لایه دیگر را نیز تامین کرده است. ارز فانتوم را می‌توان در انواع کیف پول‌ ارز دیجیتال نظیر کیف پول تراست ولت نگهداری کرد.

کاربرد ارز دیجیتال فانتوم چیست؟

پروژه فانتوم به عنوان پلتفرم مبتنی بر DAG می‌تواند در آینده برای کلیه سرویس‎‌های دیجیتالی و شهرهای هوشمند بکار رود. معرفی پروژه فانتوم به دلیل مقیاس‌پذیری بالای خود، می‌تواند محدودیت‌های شبکه بلاکچین نسل قبل را از بین ببرد. این پروژه غیرمتمرکز، برای انجام قراردادهای هوشمند با امنیت بالا، به دنبال ایجاد یک ماشین مجازی با عملکردی قدرتمند است. از طرفی فانتوم در زمینه‌های اقتصاد و پرداخت‌های دیجیتالی، هویت و سوابق پزشکی دیجیتالی، پرداخت‌ دیجیتالی انقلابی عظیم در دنیای دیجیتال ایجاد کرده است.

ویژگی‌های مهم ارز فانتوم (FTM)

ارز دیجیتال فانتوم در بلاکچین، یک شبکه غیرمتمرکز است که دارای ویژگی‌های منحصربفردی است. ارز فانتوم به دلیل ویژگی‌های خاص خود رشد بسیاری کرده است. از جمله ویژگی‌های ارز دیجیتال فانتوم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سرعت در انجام تراکنش‌ها و نقل و انتقالات
  • افزایش مقیاس پذیری شبکه بلاکچین
  • پشتیبانی از قراردادهای دیجیتالی و هوشمند
  • غیر متمرکز بودن
  • امنیت بسیار بالا

دلیل منحصربفرد بودن پروژه فانتوم

پروژه فانتوم به دلیل تلاش در جهت تسهیل ارائه خدمات دیفای و سرویس‌ها در ارتباط با قراردادهای هوشمند، بواسطه مکانیزم اجماع خود توانسته محبوب شود. مکانیزم Lachesis علاوه بر ظرفیت بالاتر و زمان کوتاه در تایید تراکنش‌ها، در قیاس با الگوریتم اثبات سهم، دارای امنیت بالایی نیز هست. پلتفرم فانتوم همانند اتریوم دارای شبکه غیرمتمرکز است. از همین رو فانتوم توانسته توجه توسعه‌دهندگان و سرمایه‌گذارانی را که تمایل به راه‌حل‌های غیرمتمرکز دارند، به خود جلب نماید.

در حقیقت می‌توان گفت هدف فانتوم، ایجاد سازگاری در میان تمامی نهادهای معاملاتی در جهان است. ستون اصلی تراکنش‌ها در پلتفرم فانتوم، توکن‌های اختصاصی FTM هستند. توکن FTM کاربردهای فراوانی دارد که تامین امنیت شبکه از طریق استیکینگ، انجام پرداخت‌ها مانند پرداخت کارمزد شبکه و همکاری در مدیریت شبکه نمونه‌ای از آن‌هاست.

بررسی آینده ارز فانتوم

فانتوم به منظور برطرف نموده مشکلات شبکه بلاکچین مانند تمرکز زدایی، امنیت و افزایش مقیاس‌پذیری به دنبال راهکاری موثر است. ارز دیجیتال فانتوم درحال حاضر توانسته با جذب کاربران بسیار، دارایی‌های زیادی را بر روی شبکه خود قفل کند. بنابراین با تحلیل ارز فانتوم امروز، بنطر می‌رسد که فانتوم توانایی خود را در رشد و توسعه نشان داده است.

همچنین طی این مدت مدیران فانتوم حضور پررنگی در صرافی‌ها داشته‌اند و این مسئله می‌تواند آینده ارز فانتوم را روشن نشان دهد.

قیمت ارز فانتوم

درحال حاضر 2.55 میلیارد توکن اتریوم با ارزش 5.9 میلیارد دلار در گردش است. ارز دیجیتال فانتوم به عنوان یکی از برترین انواع ارز دیجیتال در بازار، همچون بسیاری دیگر از ارزهای دیجیتال، ریزش سنگینی را تجربه کرده است. سقوط قیمت و علت ریزش ارز فانتوم در آبان ماه سال 1400 رخ داد و بالای 94 درصد بود.

اما می‌توان گفت قوی‌ترین ارزهای دیجیتال نظیر بیت کوین، اتریوم، تتر و .. نیز دچار ریزش و سقوط شده‌اند. طبق تحلیل ارز فانتوم امروز از دیدگاه بسیاری از تحلیل‌گران، به دلیل فاندامنتال قوی آن، با شروع روند صعودی بعدی، به احتمال زیاد طبق پیش‌بینی قیمت ارز دیجیتال فانتوم ، قیمت آن نیز صعود خواهد کرد. برای مشاهده قیمت لحظه ای فانتوم می‌توانید به صرافی آنلاین ارز دیجیتال ویرا اکسچنج مراجعه کنید.

آیا ارز فانتوم قابل استخراج است؟

خیر ارز دیجیتال فانتوم امکان استخراج ندارد. این مسئله به دلیل پشتیبانی نکردن بلاکچین ارز فانتوم از الگوریتم اجماع قابل استخراج است. درواقع فانتوم از نوعی اجماع ناهمزمان به نام تحمل خطای بیزانسی (Lachesis) استفاده می‌کند.

آیا ارز دیجیتال فانتوم برای سرمایه گذاری مناسب است؟

ارز دیجیتال فانتوم (FTM) هم اکنون در رتبه ۵۵ ام از برترین کوین‌های بازار است. پروژه فانتوم با هدف افزایش تمرکز و مقیاس‌پذیری روی قراردادهای هوشمند به بازار وارد شده و به یکی از بزرگترین پلتفرم‌های معاملاتی در دنیا تبدیل گشته است.

12ام - بهمن ماه - 1402

اشتراک گزاری مقاله

مقالات مشابه
تحلیل آنچین (On Chain) چیست؟

تحلیل آنچین (On Chain) چیست؟

شاید در حوزه بلاکچین به عبارت تجزیه و تحلیل آنچین On-Chain برخورده باشید. در حوزه بلاکچین و آموزش تحلیل آنچین، عباراتی از قبیل داده های آنچین یا داده‌های درون زنجیره‌ای، معیارها و تراکنش‌های آنچین به چشم می‌خورند. تحلیل بازار مالی رمز ارزها براساس تعادلی از عرضه و تقاضا بوده و تحلیلگران ابزارهای مختلفی همانند تحلیل […]

ادامه مطلب
ارز فیات یا فیات کارنسی و تفاوت آن با ارز دیجیتال دارد؟

ارز فیات یا فیات کارنسی و تفاوت آن با ارز دیجیتال دارد؟

ارز فیات یا فیات کارنسی همان سکه‌های فلزی و اسکناس‌های کاغذی است که در خرید و فروش‌ها از آن استفاده می‌شود. پول فیات در واقع همان ارز رایج هر کشور همانند دلار آمریکا، ریال ایران و … است که در میان عموم قابل اعتمادتر و پایدارتر بنظر می‌رسد. ارز فیات ایران و دیگر کشورها بدون […]

ادامه مطلب
میم کوین (Memecoin) چیست و هرآنچه باید از آنها بدانید

میم کوین (Memecoin) چیست و هرآنچه باید از آنها بدانید

میم کوین (Memecoin) به ارزهایی گفته می‌شود که از یک میم اینترنتی بوجود آمده‌اند و ویژگی‌های طنزآمیزی دارند. لیست میم کوین ها براساس شوخی‌های و جوک‌های اینترنتی تشکیل شد؛ اما با این حال بسیاری از کارشناسان اعتقاد دارند که میم کوین های آینده دار باید جدی گرفته شوند. بسیاری از افراد با سرمایه‌گذاری روی میم […]

ادامه مطلب
بگ هولدر (Bag Holer) چه کسی است؟

بگ هولدر (Bag Holer) چه کسی است؟

بگ هولدر به افرادی گفته می‌شود که دارایی‌هایشان را بدون دلیل خاصی و براساس دلایل غیر واقعی، با وجود اطلاع از سقوط ارزش آن‌ها تا مدت زمان طولانی نگه می‌دارند. درواقع این افراد سهام و دارایی‌های خاص خود را علیرغم اینکه درحال سقوط است و باید اقدام به فروش سهام شود، نگه می‌دارند. bagholder سرمایه […]

ادامه مطلب
هولد کردن ارز دیجیتال و هودل HODL چیست؟

هولد کردن ارز دیجیتال و هودل HODL چیست؟

هولد کردن ارز دیجیتال یا هودل HODL یکی از استراتژی‌های مهم افزایش و یا حفظ سرمایه است. بسیاری از افراد خبره و بزرگان دنیای سرمایه و تجارت به بهره‌گیری از این روش و انتخاب بهترین ارز دیجیتال برای هولد تاکید دارند. فرق هولد با ترید در دنیای خرید و فروش ارز دیجیتال، در بلند مدت […]

ادامه مطلب

ثبت دیدگاه جدید

You cannot copy content of this page